Мартенски празници

Месец март мина изпълнен с много положителни емоции за децата от Детска градина град Чепеларе, за техните учители и родители.
На Първи Март децата посрещнаха Баба Марта. Благата старица беше посрещната с много стихчета и песни от децата, а тя от своя страна ги закичи с мартенички и китка здравец за здраве.
Мартина Сивенова и Мартин Флоров от група “Дъга” и техните учители се включиха в Празничното шествие към Паметника на загиналите във войните чепеларци, за да поднесат цветя от името на детската градина, а Мартина поздрави участниците в празника със стихотворението “Шипка”.
На 06. 03. 2019 година децата от подготвителна група “Усмивка” изненадаха своите майки със много стихчета, песни и танци. Децата влязоха в ролята на репортери и водещи на актуални телевизионни предавания и изумиха гостите с много знания и умения.
На 07. 03. 2019 година в още три от групите на Детска градина град Чепеларе се организираха “Празници за мама” -в група “Калинка”, в група “Камбанка” и в група “Звездица”. Децата и техните учители изненадаха майките с много песни, танци, забавни игри и подаръци.
А в седмицата 25 – 29. 03. 2019 година децата от подготвителните групи за поредна година участваха в ски-лагер в к. к. Пампорово, където получиха уроци по първи стъпки в алпийските ски от опитните ски-учители на Пампорово АД.
[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Мартенски празници”]